Браво куме…! Журналистка попиля Костадин Паскалев за лъжите, лицемерието му и …

Вчера Паскалев при Цветанка по бТВ! Поредният критик на Корнелия. Четвърт век от БСП само е вземал и нищо не е дал, пише възмутено ветеранът в месната журналистика Лалка Бенгюзова във фейсбук.

Бившият учител с лека ръка закри две училища в Благоевград; спря литературния алманах СТРУМА с 27-годишна история, защото един от редакторите го критикува в друго издание преди изборите. Беше министър в правителството на НДСВ. Накрая се оттегли уж от политиката, за да прави личен бизнес. Човек с подобни действия, пък и речник, няма право да се нарича ляв. Наглостта му няма граници. Толкова алчност и властолюбие са отвратителни! – коментира още тя.

Досега критиките бяха за лошите политици. Крайно време е да заговорим и за лошите избиратели. Така де, няма как съвършен и морален народ да излъчва неморални политици. Опростачването е ужасяващо и обяснява защо масово се гласува за простаци, арогантни и неморални лидери. Безумци гласуват безумно. Нормалните (голяма част) наблюдават безучастно и носят огромна вина, споделя мисли в добавък Бенгюзова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене