Поларис Лайтинг – производство и търговия с осветителна техника

Поларис Лайтинг е модерна и бързо развиваща се, иновативна компания за производство и търговия с осветителна техника в България. Тя се доказва с професионално обслужване, изключително високо качество на работа и бързи доставки. Централния офис и мострената зала на фирмата се намират в гр. Варна. Там ще Ви посрещнат екипи от професионалисти в сферата на икономиката, дизайна и инженерната техника. Директният ни контакт с потребителя, индивидуалното ни лично отношение към всеки клиент, алтернативният подход на обслужване, високото качество на продукция и конкурентни цени са само част от приоритетите на фирмата.

Философията ни е да се запазим визията на фирмата като модерна компания, активно определяща тенденциите за внедряване на иновативни решения в сферата на осветлението.

Създаването на пространство е като разказване на история.

Банки, офиси, хотели, болници, спортни центрове, училища, ресторанти, супермаркети, промишлени обекти, паркове и градини, магистрали, улици и ефектно архитектурно осветление са част от вътрешните и външни пространства чиито изисквания задоволяват продуктите на Поларис Лайтинг” ООД.

Всеки детайл допринася за цялостната композиция от картината. Дори незабелязани, нашите осветителни тела играят значителна роля. Управление на атмосферата, промяна на възприятието, чистият дизайн и простотата правят осветителните ни тела дискретни и същевременно ефективни.

Polaris Lighting Department предлага подробни технически консултации за най-подходящо приложение на осветлението. Фотометричните компютърни проекти предлагат технически обосновани светлинни решения и за най-специфичните изисквания.

Животът е твърде кратък, за да се откажете от комфорта си.

За да дадем възможност на дизайнерите с най-добрите умения, да организират заслужен комфорт на потребителите, всеки ден търсим нови и по-добри решения за осветление. Елате при нас. Направете идеите си видими. За уюта на любимите Ви места има причина.

Поддържаните складови наличности осигуряват на специалистите от проектантско- консултантските отдели свобода при проектиране и предлагане на повече от един вариант за осветление.

При нас можете да намерите богато разнообразие от осветителни тела като LED алуминиеви профили, магнитни и трифазни системи и осветителните тела към тях, LED луни, екстериорно и фасадно осветление,  улични и паркови лампи, индустриално, взривозащитено, аварийно и евакуационно осветление, LED ленти и трансформатори, Сензори за движение и присъствие, и много други.

Едни от най-иновативните и търсени осветители в момента са магнитните системи.

Магнитните LED системи за осветление са особено подходящо за търговски обекти, но са също толкова практични и в домове, офиси, хотели и други. Заради гъвкавостта и адаптивността си предлагат ефективно и удобно решение за осветление във всяко пространство.

Два са елементите, които са необходими, за да функционира една модулна трак система за осветление: захранващ профил с проводник, който се монтира на таван, стена, окачен на проволки или вграден в повърхността и LED осветителните тела, които се монтират чрез магнит на профила.

Модулните LED осветителни тела могат да бъдат монтирани навсякъде по дължината на профила, а светлината им да се насочва там, където е необходима. Допълнително удобство на този тип осветителни системи е, че захранването преминава дори при наличието на ъгъл (чрез допълнителен аксесоар), а когато настъпи нужда от модернизиране или разширяване на системата, могат да се заменят само LED телата или да се добави още профил.

По-малко пространство заема вграденото в тавана осветление, но изисква по-голямо структурно прекрояване при монтаж. Много често вграденото осветление е предпочитан вариант при нужда от деликатност или при ниски тавани. Този вариант се препоръчва при цялостен ремонт на помещението.

 

Друг много популярен продукт в бранша са LED линейните профили.

LED профилите са елегантни и практични линейни осветителни тела.  Дискретно завършват различните интериорни стилове.  Изключителната производителност и ефективността на светлината, която осветява перфектно помещенията ги отличава. LED чипове са източниците на светлина, работят при напрежение 220-240V и температура -20 – 40°C. Профилите са изградени от чист алуминий, елoксиран или прахово боядисан. Компактно и високоефективно LED осветление. Предлагаме LED панели  с открит, висящ или вграден монтаж, което завършва перфектната визия на всеки интериор.

Освен собственото ни производство в магазина на POLARIS LIGHTING Department можете да намерите осветителни тела с марките на Nowodvorski, Onelight, Elmark, Tungsram и много други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене