Ченгетата в Петрич сътвориха екшън филм на канабисова нива „Крадецът вика дръжте крадеца“

В навечерието на парламентарните избори ченгетата в Петричко сътвориха екшън филм „крадецът вика дръжте крадеца“ на канабисова нива край с.Коларово​.

На 10.07.2021 г. около 20:15 часа чрез Единен европейски номер за спешни повиквания 112 в РУ-Петрич е получен анонимен сигнал за това, че през с. Коларово към с. Самуилово са преминали автомобили със счупени стъкла и брони.

След бързата намеса на служители на РУ-Петрич в местността Бялата чешма, землище на с. Самуилово са установени изоставени лек автомобил „Хонда“ и автомобил „Jeep Grand Cherokee“, които са били със счупени стъкла, спукани гуми и изкривени джанти.

От полицейските служители са предприети незабавни действия, в резултат на които в местността Манчовица, землище на с. Коларово е открита нива със засадени около 900 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис с общо тегло около 2 700 килограма

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354В, ал.1 от НК. Полицията в Петрич задържа 5 лица от ловната дружинка на село Коларово, чиято съпричастност към извършеното престъпление е в процес на установяване.

„Ключът за бараката“ е в Евгени Дюлгеров – Гената от ловната дружинка на село Коларово, който е разпитан ден след арестите на колегите му авджии, които пренощуваха в полицейския арест.

Познава ли Евгени Дюлгеров лицето с прякор Китанчето, остава загадка за следователите в петричката полиция, но не и за Прокуратурата и Вътрешна сигурност на МВР.

Войната в Петрич е в разгара между производители на канабис, крадци и с любезното съдействие на ченгетата.

Според източник на Pirinsko.com нивата с канабис е на известни лица от ъндърграунда в петричко, които са покровителствени от ченгета и крими босът Р. Р.

Нивата е охранявана от камери, чрез които производителите наблюдавали денонощно. В момента, когато видяли, че им обират реколтата те нападнали обирджиите и се завихрил голям екшън, за който ченгетата към момента са в паника, заради несполучливия канабисов обир.

Това е поредния полицейски гаф, за който ченгетата са готови на всичко, само и само да прикрият истинските извършители, като набеждават невинни хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене