Ние „Българските патриоти“ работим за свободна, силна и просперираща България

Ние „Българските патриоти“ работим за свободна, силна и просперираща България. За икономически подем, който осигурява средствата за образование, здравеопазване, отглеждане и възпитание на умни, здрави и силни деца. Осигурява достойни старини. Ние тачим българската история, но сме загрижени за днешното и утрешното качество на живота у нас. Знаем, че от него зависи и самочувствието ни на българи.

Това самочувствие трябва да изгражда в ежедневието, в достойния житейски пример. Днешното измерение на родолюбието е дори в най-дребните действия, с които всеки един може да бъде полезен на общността си. Национализмът е тъкмо съзнанието за общност, за принадлежност, за полезност към тези, с които живееш, за мястото, което обичаш, за твоето място в него.

Затова ние вярваме в себе си, вярваме и в народа си. В държавността, в силите си за промяна, в децата си. Вярваме, че е възможно политиката да престане да бъде убежище за престъпници и вярваме, че единственият достоен живот е животът с отговорност пред закона и пред народа.

България над всичко!

Да живее България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене