Росен Желязков: Обектът на атака на нашите опоненти е направеното от ГЕРБ

Обектът на атака на нашите опоненти е направеното от ГЕРБ и цялата концентрация на усилията е в посока да се очернят всички успехи, постигнати от партията. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков по време на инспекция на реновираната улица „Ангел Даракчиев” в село Баня, община Разлог. Заедно с него бяха кандидатите за народни представители д-р Емил Тончев, Ваня Гатдерова и Никола Джингаров, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на структурата Даниела Савеклиева, кметът на Разлог Красимир Герчев, общинският ръководител на ГЕРБ-Разлог д-р Мария Копанарова.

„Позицията на ГЕРБ е да бъде показано направеното, да бъде чута позицията на хората, техните желания и тревоги. Преди три месеца тук беше строителна площадка, а сега е почти готова инфраструктура. Придобивка важна за всички. Това е градежът, който се случва през последните години”, каза още Росен Желязков

Кметът на Разлог Красимир Герчев уточни, че подобен ремонт на инфраструктурен обект в село Баня не е правен през последните 30 г. По думите му средствата, които са отпуснати за този важен обект за населеното място са благодарение на финансовата дисциплина и събираемостта на приходите при управлението на правителството на Бойко Борисов. „Така се даде възможност на общините да реализират различни обекти от местна значимост”, коментира още Красимир Герчев.

Андрей Новаков подчерта, че ГЕРБ е партия, която не дава обещания, а поема ангажименти, които изпълнява. „Поставеното от хората по време на посещенията ни в района през последните няколко месеца, е изпълнено и това е поредният обект, който посещаваме по време на предизборната обиколка”, уточни Андрей Новаков.

Навръх 90-ия си рожден ден Христодул Дулев от с. Баня специално се срещна с Росен Желязков, за да благодари за новата придобивка, така дълго чакани от жителите на селото.

След село Баня Росен Желязков посети и село Бачево, за да разгледа новопостроената детска площадка със средства по ПУДООС.

Водачът на листата и кандидатите за народни представители Александър Мацурев и Ваня Гатдерова направиха и преглед на укрепеното свлачище и ремонта на пътя по отсечката Черна места – Смолево – Бел камен на обща стойност 245 360 лв., отпуснати с постановление на правителството. Ремонтните дейности стартираха след съдействие на Росен Желязков по време на посещението му в района преди три месеца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене