Скандал! Само в Топ Преса! Бивш работник на ченгето Костюма: Попов ме репресира! МВР Банско потули случая!

 

Димитър Карамаринов

Димитър Карамаринов

 

 

 

 

 

На редакционната поща на информационна агенция www.toppresa.com получихме сигнал от Димитор Карамаринов, жител на град Банско. Публикуваме сигнала без редаксторска намеса:

Здравейте!Казвам се Димитър Стойчев Карамаринов егн-82…… живущ в гр Банско,ул. Явор31.Имам дете на 3 и 6 месеца.Живея с жена с която нямаме брак.До преди няколко дни работех в баничарница „България“22 в Банско.Тази баничарница неформално я държи бившия началник на РУ Банско-Иван Попов.

По документи я държи неговата майка Анастасия Попова.Имахме спречкване с продавачката в баничарницата,защото беше забравила хладилника отворен и хранителните продукти бяха развалени.Продавачката беше пренесла в къщи служебните отношения и мъжът и ме пресрещаше по улиците и се разправяше с мен.Поради това пойсках от Иван Попов да вземе отношение.Тъй като не взе отношение аз напуснах работа.Тогава той започна да прилага репресии с/у мен и казваше на хората да не ме вземат на работа.Опитах се да подам жалба срещу г-н Попов но в РУ Банско ми беше отказано и ми казаха,стой тук ей сега ще дойде един човек да видиш кой е.Естествено аз си тръгнах след отказа на полицаите да ми позволят да пусна жалба.Това се случи на 3.06.21 г. Телефонния ми номер е +359 89 395 9891. Моля да вземете отношение по случая.Благодаря предварително.С уважение: Димитър Карамаринов.

4.06.21г.“

Топ Преса тръгва по следите на скандала! Ще питаме нормално ли е висш полицай да върти бизнес и да ползва пагона си за репресия над свои служители? Защо от МВР – Банско потулват случая?

Очаквайте подробности…. 

Иван ПОПОВ - КОСТЮМА

Иван ПОПОВ – КОСТЮМА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене