Лидерът на БЗНС – Благоевград за изборите: Корабът потъва по график!

Лидерът на партия БЗНС – Благоевград, г-н Венцислав Кавазов шокира благоевградската общественост със следния пост в соицалната мрежа фейсбук: „Относно частичните избори за кмет на община Благоевград!!!
Кораба потъва по график.“ 

Разбира се това твърдение, може да бъде прочинато по доста начини търсейки смисъла, а самият Кавазов отказва да каже какво точно има предвид. Припомняме че Кавазов беше подръжник и партьор на кандидат кметът на Благоевград – инж. Румен Томов на предишните местни избори, когато Томов беше изправен срещу кандидатът на ГЕРБ – Атанас Камбитов. В последсствие обаче отношенията им охладняха. Погледнато от този ъгъл ,коментатори и анализатори смятат че Кавазов е описал съдбата на Томов като кандидат. Други обаче са на друго мнение.

Припоняме че един от партьорите и приятелите на Кавазов, медийният бос Иван Хамбарджийски само преди дни пред камерата на сайта „4 власт“ гръмко заяви, че от другата седмица Благоевград ще има – „нов кмет“.  ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК Което също е много значно. Какво са имали предвид двамата и ще се сбъднат ли прогнозите им – остана много малко време за да разберем.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене