Ангел Джамбазки: В момента на политическата сцена играят хора, които се изявяват като нови звезди. От гробището за политически чудовища изскачат такива страшни същества, които казват, че са преродени, че са нови в пеленки…

❗️На вота през юли за първи път ще се гласува изцяло с машини. Още при миналите избори обаче от ВМРО изразихме опасения, че това би довело до множество проблеми. Предният път тези, които бяха най-гласовити по отношение на гласуването с машини, гласуваха с картички. Нали ги помните? Казано на езика, който го разбира само Карадайъ, с неговата втора родина, те ореваха орталъка да се гласува с машини, накрая отидоха и гласуваха с хартиената бюлетина. Големият проблем обаче е Турция. По тази тема е налице жестоко предателство. Позволи се да бъдат разкрити безконтролен брой секции – от 35 на миналите избори, сега ще бъдат над 100. Кой го направи ли? Направиха го основно точно тези, които са радетели на новия морал в политиката.
❗️На предните избори ние от ВМРО, с огромни усилия, успяхме да предотвратим малка част от злоупотребите в Турция. Видяхме, че там гласува турската държава, видяхме как училищни автобуси превозват едни и същи клетници и ги стоварват от секция в секция. Сега обаче те нямат нужда от изборен туризъм. Защо? Защото благодарение на предателството от ЦИК, промениха методическите указания, които задължаваха всеки един човек собственоръчно да подпише и да попълни декларация, в която заявява, че няма да гласува втори път. Те няма да го правят вече! Тези хора не подписват декларации, а има и една група от хора – писари, които очевидно са служители на турската администрация на турската държава, на изселнически организации, които са функция на турското разузнаване. На предходните избори стояха тези писари и идваха хора, които никога не са платили и една стотинка данък в България, дават си документите и писарите им ги попълват. Става дума буквално за хора, които не знаят какво правят в секциите. А тъжната истина е, че не гласуват те, а гласува турската държава. И това трябва да стане кристално ясно на всички, които имат и най-малки съмнения за вота от Анкара.
❌ В момента на политическата сцена играят хора, които се изявяват като нови звезди. От гробището за политически чудовища изскачат такива страшни същества, които казват, че са преродени, че са нови в пеленки. Ама това са същите хора, които някога приеха промяната “Ванко 1”, които предложиха Пеевски за председател на ДАНС. И ни го натрапваха нагло и се хилеха по студията. Доста нахално. Това са хората, които управляваха с г-н Орешарски, управляваха и с г-н Виденов. Та те, уважаеми, в съглашение със своите розови протестни приятели, са изразителите на новия морал, който ще ни донесе хилядите неграмотни гласове от Република Турция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене