Без категория

Местния печат

печат

В. „Вяра“
Разследват наследника на заклания турски бос Явуз Капаноглу – Мурад за мелето във „Вардар 7” в Дупница

21-годишният Мурад Капаноглу е разследван за съпричастност към наказателната бригада от столицата, която млати гардовете на Братя Галеви във „Вардар 7”, издадоха източници на вестник „Вяра” от полицията. Според полицейската версия неговите гардове са автори на ужасяващото меле, заформило се около полунощ във вторник срещу сряда, която изправи на нокти жителите на квартал „Развесена върба” и клиенти на луксозното заведение.

Шефът на хирургията доц. Димитър Недин поема МБАЛ – Благоевград, д-р Вл. Пандев излиза в отпуск за изборите

Доцент д-р Димитър Недин поема управлението на МБАЛ – Благоевград от днес. Той ще ръководи областната болница на Пиринско, докато изпълнителният директор д-р Владимир Пандев, който е втори в листата на БСП, се бори за място в парламента. Новината потвърди вчера за „Вяра” пресаташето на болницата Даниел Петров.

 „Д-р Димитър Недин е сред най-добрите лекари в лечебницата, мисля, че изборът му да ръководи болницата е най-правилният”, каза той.

Полицаят от Първо РПУ в Благоевград Борислав Станков катастрофира в Кресненското дефиле, транспортират го по спешност в „Пирогов”

30-годишният полицай в Първо РПУ на Благоевград Борислав Станков пострада тежко при пътен инцидент вчера, след като изгуби управление над автомобила си. Нещастният случай стана малко след Кресненските ханчета, на същия участък, където преди ден верижно се сблъскаха седем автомобила и тежко пострада гръцка гражданка. Вчера сутринта Борислав, който живее в село Сливница, община Кресна, се прибирал след нощно дежурство в Благоевград, когато излизайки от плавен завой в района на ханчето, изгубил контрол над голфа си и се преобърнал на пътя.

На старта на делото на Софийския апелативен съд срещу Братя Галеви: Пламен Миланов: Заставиха ме да имам съдружник – Владимир Ангелов – Стъклето, аз никога не съм искал

На 27 май 2011 г. Софийският апелативен съд даде ход на делото срещу Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, обвинени в ръководене на организирана престъпна група за рекет и изнудване. Подсъдими по делото са още Апостол Чакалов, Красимир Оков, Владимир Ангелов, Георги Градевски и Георги Блатски.

 E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене