Ексклузивно! Румен Томов : Това което направи Делиов е грозно и недостойно!

Аз няма да прикача към поста си песен за КРАЯ, ще се опитам простичко да обясня страха на опонента си, Илко Стоянов, пише във фейсбук кандидат кметът на Благоевград – Румен Томов по повод пост на бившият си опонент Стефан Делиов.
Вчера един от кандидатите за кметския пост, отпаднал на първи тур, Стефан Делиов, в прочувствен пост изрази подкрепата си към Илко Стоянов. И в това нямаше да има нищо лошо, ако не го беше направил на мой гръб. Както самият Делиов сподели, видяли са се, разбрали са се, но начинът по който Делиов изпълнява ангажимента към Стоянов е грозен и недостоен. За да изясня ситуацията обаче, ще дам хронология на случилото се вчера. Да, щях да поканя Делиов на среща, въпреки това, че смятам, че подкрепа не се иска, тя се дава. Не го направих, защото нямах време за това. Вчера в телефонен разговор с пиара ми среща е уговорена за днес. Вчера вечерта Делиов е позвънил, за да я попита защо го търсим чрез други хора. След като му е обяснено, че няма как да отговаряме за “други хора”, е направена уговорка да се видим днес. Малко по-късно обаче, Делиов задейства плана за “атака”, като надълго и нашироко в съобщения обяснява на пиара ми, че от среща няма смисъл, тъй като други хора се били намесили и го били притискали чрез други хора. Обяснил ѝ също, че той много ни уважава и заради това мълчи, защото си давал сметка, че ако проговори щял да ни навреди. Минути по-късно Делиов изпълни заканата си и излезе с публикация, в който вече официално подкрепи опонента ми и направи жалък опит да ми навреди, внушавайки репресия и натиск. Съветвам Делиов незабавно да уведоми властите в случай, че такъв е осъществен към него или негови близки. Живеем в демократична държава и когато си поел отговорността да си кандидат за такъв отговорен пост, какъвто е кметският, най- малкото трябва да признаваш държавността. Когато срещу теб или твои близки или познати се осъществява натиск или репресия, най-нормалното нещо е да подадеш сигнал, а не да се оплакваш в социалните мрежи. Толкова за Делиов и евтиния му опит за манипулация.
Сега бих искал да се обърна към опонента си и да го помоля да покаже, кога и къде съм си позволил да изкривя факти, свързани с личността му? Фактите са факти, господин Стоянов, аз вина за богатата Ви политическа визитка нямам. Цветният букет от политически партии, които имате зад гърба си, си го носите Вие, нормално е и тежестта му да е за Вас.
Твърденията, или по скоро обвиненията, че върху администрацията се осъществява натиск, даже не смятам да коментирам. В тази администрация работят живи хора, а онези години, в които Стоянов умишлено ни връща, отдавна отминаха. Благоевград е малък град, всички Вие имате познати и роднини в администрацията на община Благоевград, обадете им се и ги попитайте: Позволил ли си е Румен Томов да повиши тон? Попитайте ги, колко от назначените от Камбитов съм уволнил? Попитайте ги, имало ли е празник, в който да не мина през всяка стая в общината, за да ги поздравя?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене