Кметът на Кресна: ГЕРБ в Благоевградско бяха пратени на бунището и са ТРЕТА политическа сила, а нормалността в политиката се завърна

„Вчера, 27.06.2021 г., се случи дългоочакваното от всички ни събитие. ГЕРБ в Благоевградско бяха пратени на бунището и са ТРЕТА политическа сила, а нормалността в политиката се завърна. БОЛИ ЛИ?“- коментира кметът на община Кресна Николай Георгиев по повод педизвестената загуба на кандидатът им Андон Тодоров, които премина през крайности в дясно и ляво, за да се добере до „върхът“- кандидат на ГЕРБ.
„Нормалността се завръща по-бързо от очакванията на всякакви политолози, социолози и антрополози, които вече месеци ни облъчват с водещата позиция на ПП ГЕРБ. Ако не беше подло щеше да бъде жалко, но всеки с избора си, а ние, достойните, честни и силни с вярата ни в справедливостта граждани имаме работа да върши!
Имаме да променяме и Благоевград, и Югозападна България към по-добро. За да се върнат синовете и дъщерите ни отново при нас. За да заеме страната ни достойното си място на картата на Европа и Света. За да не се срамуваме повече от нашите управници, а гордо да се назоваваме българи и да вървим напред сигурни в промяната и с грижа за теб!“ – добави Георгиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене