Слави Трифонов: Местните избори в Благоевград са показателни за това ,което се случва в България! Градът заслужава почтени и кадърни управници

Първата крачка вече е направена
….

Местните избори, които се проведоха в Благоевград са показателни за това, което се случва в България. И тези
избори със сигурност бяха по-честни от всички, провеждани досега. ,така започва коментара си лидерът на „Има Такъв народ „Слави Трифонов, направен
часове след като представителят на партията му, адв. Илко Стоянов, се класира пръв по изборен резултат и отива на балотаж с независимия Румен Томов.

„Не знам дали има половин милиард километра магистрали, както казва Бойко Борисов, но със сигурност има отвращение от това, което направи ГЕРБ през последните 10 – 11 години. А това личи и от фактите за корупция, безстопанственост и некадърност, които вади всеки ден служебното правителство.

Не знаех, че като казах думата „изчегъртване“ в интервюто с Петър Волгин, тя ще придобие такава популярност и ще стане нарицателна. Но смисълът на този глагол ми звучи все по-точно и обективно с всеки изминал ден. Благоевград е прекрасен български град – бил съм много пъти там и той, както всеки друг български град, заслужава почтени и кадърни управници. Първата крачка вече е направена“ ,казва още Трифонов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене