ОБРЪЩЕНИЕ ОТ АНДОН ТОДОРОВ – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

Уважаеми благоевградчани,

В неделя ще изберем кмет на иначе прекрасната ни община, пред когото ще стои сериозното предизвикателство до края на мандата да успее да  извади града ни от застоя, в който бе потопен.

Новият кмет няма да има секунда за губене. Няма да има време да иска 100 дни толеранс, за да се запознава тепърва с проблемите на града и общината. Всичко това трябва да го има и да го може. Няма да има време да създава екип, да го обучава, да търси инвеститори, да се ориентира по кадастралните карти кои са общински терени. Няма да има време да вкарва в ОбС необмислени и неиздържани предложения, защото не е запознат със законовата база и непрекъснатите промени, на които тя е подложена.

Мнозина от вас ме познават и знаят, че съм човек на делата, а не на думите. Други са чували за мен във връзка с работата ми като съветник 3 мандата и председател на ОбС и все още нямат твърдо мнение за мен. Трети вероятно откровено ме мразят, без да знаят за какво точно.

Няма да ви агитирам да гласувате за мен, защото знам, че за един ден човек трудно ще смени решението си, ако вече го е взел. Но всеки има глава на раменете си и сам може да прецени доколко едно твърдение е истина и до каква степен е компромат, кой кандидат за кмет на Благоевград е подготвен за тежката работа, която му предстои, и доколко реално изпълними са обещанията, които е дал в изминалата предизборна кампания.

На тези обаче, които ще предпочетат да дадат гласа си за мен, гарантирам едно единствено нещо – след 2 г. да живеят в един по-богат Благоевград, в по-добра градска среда и по-заможни хора.

Знам от какво имате нужда, имам опита и контактите да изпълня желанията ви и гарантирам, че никой от вас няма да съжалява за гласа си.

Приятели,

Много седмици минаха, в които все се надявахме, че поредният управник на града ще си спомни предизборните обещания за светлото ни бъдеще и ще излезе от кръга зависимости, в които неизменно попадаше. Тази неделя нямаме право на грешки, защото сме закъснели ужасно много и докато другите градове мислят как да се развиват, ние първо трябва да ги догоним.

Молбата ми е – в неделя гласувайте не за номер в бюлетината, гласувайте за вас. А ако все пак ме предпочетете бъдете сигурни, че никога, при никакви обстоятелства няма да ви предам.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене