Репортерски подробности за нощния екшън в Петрич: Дежурен полицай със счупена китка, след сблъсък с вандалите от Благоевград

_thumbЕдиният от нападателите е с порезни рани при опит да избяга от полицията

Дежурният полицай от управлението в Петрич Р. Спасов е със счупена китка след сблъсъка с двамата пияни благоевградчани снощи, инцидентът, за който Struma.com съобщи пръв, станал в известното в Петрич като „Дунав мост“ заведение на улица „Пирин“ 1 в южния град. След опит на персонала да изгони двамата пияни мъже, 23-годишният М. Иванов и партньорът му 36-годишният Иван Н., който е криминално проявен, роден в Симитли, но живее в Благоевград, вдигнали луд скандал и с пепелници изпотрошили прозорците, обърнали масите и тръгнали да бягат.

Седнали в съседно заведение, където дошли полицаите. С белезници са вкарани в полицейската клетка, където се заформил и бой с дежурните полицаи. 36-годишният дрогаджия Иван направил опит за избяга от управлението, но след схватка с дежурния Росен Спасов е задържан. Пишман – беглецът е арестуван и закаран в болница, тъй като се е разрязал от стъклата в заведението и при битката с полицаите. Работата по случая продължава. Срещу побойниците е образувано полицейско дознание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене