Проф. Георги Михайлов в Хаджидимово: БСП не е партия на статуквото и не е партия еднодневка

„БСП е партията която има най-сериозната управленска програма за възвръщане на държавността, укрепване на икономиката, развитие на образованието и  здравеопазването, защита на пенсионерите, стимулиране на младите семейства“, това каза по време на среща в гр. Хаджидимово, водачът на листата на социалистите в Пиринско проф. Георги Михайлов. На срещата присъстваха също и кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ от Гоце Делчев – Богдан Боцев и от Хаджидимово – Илиян Синадинов.

„Данните от проучванията показват, че трите партии сме на фотофиниш, затова ни предстоят изключително важни избори. Имаме готова програма за управление, имаме демократичен начин на развитие, който е заложен в устава на партията, имаме много млади хора, които постъпват в БСП – с образование и квалификация“, каза още проф. Георги Михайлов и допълни, че е изключително важно да се помни, че БСП не е партия на статуквото и не е партия еднодневка. Затова всеки глас е важен, тъй като за да се промени нещо в страната ни е необходимо да се гласува. „Хората тук са мъдри и много добре помнят. Всеки път когато дойда ми споделят кога е било хубавото време, когато е имало промишленост в района, когато е имало зеленчукопроизводство, кога сме били на първо място в света по производство на цигари, и кога, по кое време всичко това е разбито и унищожено“, каза още проф. Георги Михайлов.

По време на срещата бе представен и местният кандидат за народен представител – Илиян Синадинов от гр. Хаджидимово. „За първи път участвам в подобна надпревара. Като човек, който се е занимавал активно със спорт цели 12 години съм се научил да се боря само за победа“, каза Синадинов и призова всички да бъдат активни и да упражнят правото си на глас на 11 юли.

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев сподели, че очаква много добро представяне на „БСП за България“ на предстоящите избори в Благоевградска област. „Имаме много силна листа с професионалисти от всички общини, имаме много ярък водач в лицето на проф. Георги Михайлов“, каза още Богдан Боцев. По думите му важен фактор е също, че няма да има такъв висок процент купен вот, както досега, няма да го има в същия размер и натиска върху държавната администрация. „Показахме на всички българи, че БСП е единствената алтернатива на досегашното управление. Ние сме единствените, които искаме да направим истинска промяна в България. Внесли сме над 1300 законопроекта, както и 4 алтернативни бюджета във всяка област през 4-годишния мандат на 44-то Народно събрание. Направихме всичко възможно за да се стигне до преизчисление на пенсиите чрез внесения от нас законопроект в 45-то народно събрание. За съжаление нищо от това не се прие, но ние вярваме, че ще имаме възможност да реализираме нашите приоритети в следващия парламент“, категоричен бе Богдан Боцев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене