Росен Георгиев: Аз ще подкрепя Илко Стоянов за кмет на Благоевград, направете го и Вие!

Уважаеми съграждани, приятели, съмишленици!
Позволявам си да се обърна към Вас по един повод, който пряко или косвено интересува всички жители на Благоевград, а именно предстоящите частични местни избори за кмет на града.
Намираме се в процес на започнала промяна в мисленето и нагласите на гражданите, и от всички нас зависи дали ще успеем най-накрая да осъществим това и в Благоевград.
Промених първоначалното си решение за ненамеса и неучастие, тъй като всичко, от което се опасявах започна да се случва.
Под благовидната загриженост за бъдещето на града и невинното представяне на управленски програми текат нечисти процеси, поемат се безпринципни обещания, разпределят се строителни поръчки, раздават се постове на килограм.
Това ме мотивира да се включа и да помогна на нормалността да надделее.
Като общественик и човек, който милее за Благоевград аз не се поколебах да се изправя и да се боря за промяната на предходните местни избори.
Ще го направя и сега, но под друга форма!
Аз ще подкрепя платформата, която олицетворява новото начало, която има шанс да осъществи промяна и която е най-близо до моите разбирания за местна политика и нормалност.
Това е платформата за управление на Благоевград на г-н Илко Стоянов.
С Илко сме имали политически противоречия и сигурно пак ще имаме, но крайната, голямата цел ни е една – развит и модерен Благоевград.
Аз ще подкрепя #ИлкоСтоянов за кмет на Благоевград, направете го и Вие!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене