Илко Стоянов: Диалогът с хората и прозрачността в работата са приоритети за мен

За мен думата на моите съграждани е от особено значение и ги уверивяма, че тя ще се чува от мен и моя екип, ако получа доверието им на предстоящите на 27 юни кметски избори. Това заяви кандидатът на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград – Илко Стоянов. Диалогът с хората и прозрачността в работата са основни принципи в неговата предизборна кампания. Затова пред  щаба на Стоянов вече има поставена специална урна, в която всеки един жител на общината може да пусне своите предложения, мнения и питания. Тя се намира на улица „Тракия” № 3. Тази вечер от 20,00 часа и другия четвъртък кандидат-кметът ще отговори откровено и честно на въпросите на своите съграждани на живо в своята Фейсбук страница.

„Един ден тази урна ще я пренеса в сградата на Общинска администрация-Благоевград и ще действам по същия начин, ако кампанията ми за кмет бъде успешна. По този начин, във всеки един момент, ще знам какви са проблемите и исканията на благоевградчани, ще имам обратна връзка с тях. Разбира се, че ще провеждам и редовни срещи и с тях, и с представители на различни браншове, за да търсим заедно решения за по-доброто бъдеще на града ни”, каза още Илко Стоянов.

Той е един от много малкото политици, които вече показаха, че властта не му е самоцел. Преди 2 години Стоянов напусна местния парламент в областния център на Пиринско. Тогава той увери, че това не е оставка, а прекратяване на участието му в един компрометиран, според него, орган на местното самоуправление. Това стана след отказа на Общински съвет-Благоевград да допусне каквато и да е форма на пряко управление на гражданите – референдум или общо събрание на населението. Той бе категоричен, че е недопустимо ОбС да откаже да чуе гласа на хората за бъдещето на древния град Скаптопара и да отхвърли идеята за обществено допитване по казуса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене