Юбилеен фестивал води рокаджии от цяла България в село Елешница

Десетият юбилеен фестивал „Рок Елешница” ще разтърси района с хубавата музика на добри изпълнители в началото на следващия месец. Музикалното шоу, което е сред емблемите на разложкото село Елешница, ще се състои от първи до трети юли. За аткартивното събитие път до населеното място ще бият рокаджии от цялата страна. А пътуването им си струва, тъй като ще изживеят незабравими емоции в трите рок вечери.

На първи юли на сцената ще се качат невероятните млади таланти от благоевградската група „Престо”, както и музикантите от рок група „Барон Хамелеон”. Следващата вечер началото ще поставят отново децата и младежите от „Престо”, а след тях ще забият здраво рок бандите „Цунами”, „Ер малък” и ”Кикимора”. Във финалната вечер началото пак е за „Престо”, а после адреналина на рокаджиите ще вдигнат музикантите от „Епизод”. Шоуто ще достигне връхната си точка с изпълненията на вечната и талантлива наша рокаджийка Милена.

За всички гости ще бъдат осигурени денонощен кетъринг, място за палатки и  кемпери, химически тоалетни, медицинско обслужване, голям купон, много незабравими емоции, хубава музика и студена бира. Рок фестивалът започва в 19,0 часа в местността Степанови ливади, а входът е свободен. Рок емоциите вечерта гостите могат да съчетаят с минерален плаж през деня.

Първият рок фестивал в селището е бил в далечната 1988 г. После няколко пъти е прекъсвано събитието и отново възстановявано. „За последно го възстановихме през 2012 г. Заслугата е на няколко млади мъже, които са почитатели на рока”, сподели кметът Сашо Мицин.

Местните рокаджии пък са категорични, че в Елешница за „чалга мешка /б.а.-място/ нема”.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене