Скрити финансови задължения от предходното ръководство тежат на ФК „Пирин“ Гоце Делчев

Да ръководят футболният клуб при пълна прозрачност и да дадат официален отчет пред обществеността за свършената работа след първата година на ръководеният от тях ФК „Пирин“/ГД/, обеща по-рано новото ръководство и удържа на думата си вчера, в късният следобед. „Установихме, че старото ръководство премълчало, че клубът има финансови задължения към фирма за доставка на чимове и към полицията за охрана на мачаовете. Недоумяваме как и защо са го направили“, каза, председателят на УС, Димитър Куршумов.

Ние трябва да поставим въпроса пред обществеността за да видим от тук нататък какви решения ще се вземат и как ще продължава футбола в Гоце Делчев, каза още председателят Куршумов.

Старши треньорът на отбора на футболния клуб „Пирин“/ГД/, Костадин Крушовски, припомни тежките последствия от пандемията която в частност силно засегна и футболът и незавидното състояние на клуба който преживя двугодишно „изгнание“ в окръжната група, въпреки това като цяло отчитат един ползотворен и добър сезон

Първенството в групата започва на 7 август. Треньорът Крушовски се надява да запази гръбнака на отбора. Водени са разговори с почти всички футболисти но футболистите от тази група не са обвързани с професионални договори и нямаме законово право да ги задържаме, каза още старши треньорът Крушовски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене