Мая Манолова и „Изправи се! Мутри вън!” подкрепиха Илко Стоянов – силния кандидат-кмет на Благоевград

„Изправи се! Мутри вън!“ подкрепя кандидата за кмет на Благоевград Илко Стоянов. Неговата победа две седмици преди парламентарните избори ще бъде знакова и важна за промяната, която всички българи очакват. Време е партийните лидери да преглътнат своето его и това е причината ние да не издигаме собствен кандидат в Благоевград, а да подкрепим силният кандидат на промяната Илко Стоянов.

Това заяви Мая Манолова пред медиите в Благоевград днес по повод подкрепата от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ за кандидата за кмет на Благоевград от „Има такъв народ“ Илко Стоянов.

Сигурна съм, че Благоевград ще стане пилотен проект на бъдещото почтено мнозинство и почтено управление на цялата страна след парламентарните избори, каза Манолова, визирайки общата кандидатура от партиите на промяната за кмет на Благоевград.

Даваме му мандат да изпълни приоритетите ни за по-високи доходи в Благоевград, чист въздух и строг контрол над замърсителите, зелен Благоевград и зелени каузи, допълни Манолова.

Тя подчерта, че очакванията от Илко Стоянов са да превърне Благоевградска община в прозрачна и чиста от корупция община. Административните услуги за гражданите и бизнеса да се случват дигитално, бързо и прозрачно. По този начин ще се осигури възможност за привличане на достатъчно инвестиции, които да променят икономиката на Благоевград и тя стане с висока добавена стойност, каза още Манолова.

 

Чрез създаването на високотехнологични предприятия ще бъде осигурен и основният приоритет на „Изправи се! Мутри вън!“ – повишаване на доходите на българските граждани. Крайно време е българите да не бъдат работещи бедни, а да получават европейски заплати, категорична бе тя.

Очакваме Илко Стоянов да продължи усилията за чист въздух, като промишлените замърсители бъдат поставени под контрол, налагат им се солидни санкции, докато не бъдат спазени нормативните изисквания. Очакваме в Благоевград да има достатъчно мобилни станции в критичните точки, които в реално време да показват на жителите на Благоевград състоянието на въздуха, допълни Манолова.

Тя подчерта, че коалицията очаква Илко Стоянов да продължи и линията против презастрояването в града. В предишната предизборна кампания една от каузите на „Изправи се! Мутри вън!“ беше спасяването на парк Бачиново. Възлагаме му задачата да разшири този парк в посока Бистрица и Дъбрава, така че Благоевград да има голям и модерен парк, каза Манолова.

Като бъдещ народен представител от Благоевград поемам ангажимент да следя дали Илко Стоянов изпълнява обещанията си, заяви още тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене