С водосвет стартира предизборната кампания на ГЕРБ-София в 24 МИР

С тържествен водосвет за здраве и успех в православния храм „Св. Николай Софийски“ в столицата, стартира предизборната кампания на ГЕРБ-София в 24 МИР.

 Отец Иван благослови всички кандидати за народни представители за 46-то Народно събрание от листата на ГЕРБ-СДС от 24 МИР: водачът на листата Даниел Митов, Тома Биков, Евгения Алексиева, Георги Георгиев, Любомир Талев, Михаела Иванова, Зоран Рангелов, Мартин Атанасов, Теодорина Тодорова, Любомир Ковачев, Драгомир Младенов, Росен Стоянов, Атанас Енгьозов, както и всички присъстващи в храма.

Районният ръководител на ГЕРБ „Възраждане“ Савина Савова подари на Даниел Митов осветена икона на Свети Георги Победоносец , с пожелание за успех и победа на изборите на 11 юли.

Даниел Митов благодари за подкрепата на всички граждани.

 „Коалицията ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която гарантира европейския и евроатлантическия път на България, която може да  осигури сигурност и успешно развитие на страната ни след COVID кризата и хаоса, създаден от служебното правителство на президента Радев. Успехът, сигурността и напредъка на България са гарантирани само с №5 в интегралната бюлетина!“, подчерта Митов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене