Сдружение“ МС СВЯТ“ стартира проект в „Център за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза“

Сдружение“ МС СВЯТ“ започна да изпълнява проект в „Център за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза“.

Проектът се финансира от фонд „Социална закрила“ на МТСП и от собствени средства на Сдружението.

В Центъра се предоставят услуги на хора с увреждания от МС. Предлагат се психологически консултации, информиране за здравни и социални права, масажи, лечебна гимнастика и др. С проекта сдружението ще допълни уредите необходими за рехабилитацията на хора страдащи от Множествена склероза и те са 1 бр.

ARTROMOT ACTIVE K Comfort – апарат за пасивна рехабилитация с Активна обратна връзка и 1 бр. GAME READY – комбинирана система за компресотерапия.

Сдружение“ МС СВЯТ“ стартира проект в „Център за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза“ снимка 1Сдружение“ МС СВЯТ“ стартира проект в „Център за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза“ снимка 2Сдружение“ МС СВЯТ“ стартира проект в „Център за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза“ снимка 3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене