Скандал в Осиково! Ахмед Зелев: Доктор Рифат Беев строи и подкопава дома ми! Башев му беше гръб!

Искински луд ексъш се разиграва в гърменското село Осиково. С информационна агенция www.toppresa.com, се свърза жителят на селото Ахмед Зелев, който поиска думата за да разкаже за скандалът си с доктор Рефат Беев от същото село.

Оказа се че Рифат Беев и жалбоподателят Зелев са съседи. Един ден обаче доктор Рифат Беев решава да строи събаря стара паянтова постройка и започва да гради нова, без да направи нужният по закон три метра отстъп, твърди Зелев. Днес никой не може да го спре и за това се организирахме и решихме ние да го спрем с протест, твърди още жалбоподателят. Той предостави на наше разположение записи от молиблия си телефон, за да се види начинът по който протестира.

„Доктор Рифат Беев е много близък с екс кмета Ахмед Башев. По времето на Башев без наше знание, са нправили така че съседството ни да бъде въведено като – съседи по калкан, така че Беев да може да строи без да прави отстъп и без нужните подписи от нас. Нека това да се знае. Ние обаче разполагаме с документи и ще оборим тези негови своеволия. Разруши си постройката взе да кърти и изкърти в кухнята му плочките. Нямам и вода… “ жалва се още Зелев пред Топ Преса.

Доктор Беев не беше открит за коментар.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене