Скандал в Осиково! Ахмед Зелев: Доктор Рифат Беев строи и подкопава дома ми! Башев му беше гръб!

Искински луд ексъш се разиграва в гърменското село Осиково. С информационна агенция www.toppresa.com, се свърза жителят на селото Ахмед Зелев, който поиска думата за да разкаже за скандалът си с доктор Рефат Беев от същото село.

Оказа се че Рифат Беев и жалбоподателят Зелев са съседи. Един ден обаче доктор Рифат Беев решава да строи събаря стара паянтова постройка и започва да гради нова, без да направи нужният по закон три метра отстъп, твърди Зелев. Днес никой не може да го спре и за това се организирахме и решихме ние да го спрем с протест, твърди още жалбоподателят. Той предостави на наше разположение записи от молиблия си телефон, за да се види начинът по който протестира.

„Доктор Рифат Беев е много близък с екс кмета Ахмед Башев. По времето на Башев без наше знание, са нправили така че съседството ни да бъде въведено като – съседи по калкан, така че Беев да може да строи без да прави отстъп и без нужните подписи от нас. Нека това да се знае. Ние обаче разполагаме с документи и ще оборим тези негови своеволия. Разруши си постройката взе да кърти и изкърти в кухнята му плочките. Нямам и вода… “ жалва се още Зелев пред Топ Преса.

Доктор Беев не беше открит за коментар.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене