ВИДЕО / Силен старт на кампанията на Илко Стоянов навръх рождения му ден

Навръх рождения си ден кандидатът за кмет на община Благоевград от ПП „Има такъв народ“ адв. Илко Стоянов откри своята предизборна кампания. В центъра на Благоевград се събра множество от хора, които бяха дошли да покажат подкрепата си и да застанат до Илко Стоянов в този важен за него момент. Сред гостите на събитието се открояваха председателят на 45-ото Народно събрание г-жа Ива Митева и секретарят на ПП „Има такъв народ“ Виктория Василева. Представители на структури на партията от цялата страна също уважиха откриването на предизборната кампания на адв. Стоянов.

Илко Стоянов благодари на всички присъстващи и заяви, че от днес се слага началото на една промяна, която ще започне в Благоевград и ще продължи в цялата страна.

„Днес при откриването на кампанията ми за кандидат за кмет на Община Благоевград ще представя няколко основни стълба в моята програма. На първо място и най-важно е Благоевград да има силна икономическа програма – развитие на IT сектора, който ще доведе до нови работни места. Вторият пункт е нова индустриална зона. На трето място си поставям за цел Благоевград да се превърне в туристически център като за целта планираме огромен парк от 17.5 декара и развитие на местността Картала.“, добави Илко Стоянов.

За него е важно да се върне символа на Благоевград – спа туризма и да се изградят общински обекти, които ще бъдат като марка на града. Т0й заяви, че още от утре ще представя и защитава цялата си програма пред жителите на общината.

„Благодаря ви, че всички днес сме заедно тук. Чувството да сме един до друг е уникално. След изборите трябва да бъдем заедно. Нека бъдем добри, да вървим в добрата посока, която е правилната. Благодаря Ви че ме уважихте.“, завърши обръщението си към гостите на събитието адв. Илко Стоянов.

Секретарят на ПП „Има такъв народ“ поздрави гостите и сподели, че е невероятно да види каква подкрепа има към Илко Стоянов от структурите на партията в цялата страна – хора убедени, че от 27 юни от Благоевград ще тръгне победоносния ход на Има такъв народ.

„Тук съм в качеството си не само на главен секретар на ИТН, но и на приятел на Илко. С една дума го описвам като боец. Илко влиза във всяка една битка смело, хвърля се с цялата си енергия и качества и никога не се страхува от крайния резултат, а това е белег единствено и само на победителите. Не се съмнявам, че на 27 юни има такъв народ на първи тур ще има първия си избран кмет в България.“

Тя допълни, че ПП „Има такъв народ“ дава цялата си подкрепа за Илко и през ден ще експертите на партията ще бъдат в Благоевград за да направят така, че хората в общината да живеят по-добре.

„Бъдете бялата лястовица на промяната в България.“, обърна се тя към присъстващите.

Председателят на 45-ото Народно събрание Ива Митева заяви, че е изключително радостна, че има възможност да присъства на откриването на кампанията на адв. Стоянов.

„Познавам Илко от Народното събрание и първото ми впечатление е, че е прекрасен човек, после се оказа прекрасен приятел, надявам се и прекрасен кмет. Това ще е нашият първи мажоритарен избор. Ние държим на личностите, че има такива и трябва да ни представляват смели, дръзки млади и успешни българи.  Преди време в едно свое интервю Антони Дончев каза, че няма високи дървета, но аз мисля, че Илко е пример за високо дърво и личност, който достойно ще представлява Благоевград, Има такъв народ и всички български граждани. Надявам се, че това ще е първият за нас успешен мажориратаен избор. Успех и напред! Ние сме с теб.“, каза още Ива Митева.

От стуктурата пожелаха на Илко Стоянов за 51-годишнината да получи 51% на местните избори.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене