Румен Томов откри предизборната си кампания

Румен Томов, независим кандидат, подкрепен от БСП, откри предизборната си кампания за предстоящите на 27 юни частични избори.

„Една година и осем месеца след първата предизборна кампания, в която участвах, отново отиваме на избори. Защо и как вече не е важно, единственото, което има значение днес, имаше и тогава е Благоевград – моят, вашият, нашият град!

Развитието и просперитетът на града са в основата на моята кампания, така, както бяха и по време на управлението ми. Работихме много, свършихме каквото успяхме, но има още много неща, които трябва да бъдат направени, за да върнем на Благоевград мястото, което му се полага на политическата и икономическата карта на България.“, каза бившият градоначалник по време на официалното откриване.

Той заяви, че отново ще разчита на доверие и подкрепа от гражданите.

„Гласът на всеки от Вас е важен, защото Вие сте мерилото, което най-точно показва тежестта и отговорността на всеки от кандидатите.“, добави още Румен Томов.

Пожелавам на всички, които се включват в тази напдпревара за доверие, да бъдат честни и открити с хората, да изведат напред своите програми и да ги защитят в една положителна и достойна за уважение кампания!

С пожелание за честна и открита кампания, защита на програми за управление и уважение между всички, Румен Томов завърши изявлението си по време на събитието.

За да заявят своята подкрепа към бившия градоначалник, на официалносто откриване присъстваха вр.и.д кмет на Община Благоевград Ясен Попвасилев, зам.-кметът Пролет Трифонова, секретарят на Община Благоевград Мария Захова, близки и приятели на Румен Томов.

strumapress.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене