ФК „Неврокоп“ /Г. Делчев/ областен шампион за деца сезон 2020-2021 г. /ВИДЕО/

Днес, близки и фенове на ФК „Неврокоп“ гр. Гоце Делчев, приветстваха шампионите в първенството по футбол за деца област Благоевград на приключилия сезон 2020-2021 година.

Преди церемонията по официалното връчване на купата на шампионата, председателят на сдружението на футболните съдии от гоцеделчевско, Димитър Баханов, връчи специална статуетка на Стефан Терзиев в знак на благодарност за дългогодишната му съдийска работа и принос във възпитанието на младите футболисти към коректност в играта. Специално за събитието.

В Гоце Делчев бе и председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз, Александър Кбзималски който официално връчи шампионската купа на младите футболисти от гоцеделчевския клуб. Завеждат спортни и младежки дейности ори Общинската Администрация, Димитър Харисков връчи на ст. треньора на отбора, Антон Калайджиев, благодарствено писмо от общинската управа и плакет на общината.

В знак на благодарност към своя треньор за всеотдайната му работа с тях, децата от обора трогнаха своя треньор като му връчиха специална купа и дружески шарж-портрет тематично свързан със шампионската титла.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене