Спас Панчев даде отчет за работата си като народен представител ексклузивно пред Топ Преса

spas_pan4evПрез 2013 г.бях избран за народен представител от Коалиция за България в област Благоевград, дава отчет екс депутатът и трети в листата за кандидат народни представители на Коалиция  “ Лява България“ от 1 МИР – Благоевград – Спас Панчев. Председателят на Българския земеделски народен съюз „Александър Стамболийски“ даде ексклузивен отчет за дейността си като депутат само и единствено пред вестник Топ Преса – югозападният таблоид. .На изборите за 42-ро Народно събрание получихме над 32 х.гласа и успяхме да получим три места в Парламента.В листата бях втори-като председател на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ и коалиционен партньор в КБ.Малко гласове не ни достигнаха за да влезе и четвъртия в листата, споделя още Панчев пред вестника.

В състава на Парламентарната група на Коалиция за България бях избран за зам.председател.В работата на Парламента участвах като зам.председател на Комисията по земеделието и храните / КЗХ/ и като член на Комисията по отбрана /КО/.

В Парламентарната Асамблея на НАТО бях зам.ръководител на Българската Делегация,член на Комитета по Наука и Технологии и на Специалната Група по Средиземноморие и Близък изток….

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ТОЗИ ПЕТЪК

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене