До шефът на ОД на МВР Старши комисар Дойчинов: Ченгето Иван Попов – Костюма диктува доносите спещу вас в съдружие с екс кмета на Банско!

Дойчин ДОЙЧИНОВ

Дойчин ДОЙЧИНОВ

Очаквайте в най – скоро време сериозни трансформации в ОД на МВР – Благоевград. Столът на досегашвият началник Старши комисар Дойчин Горанов Дойчинов, ДА се разклати сериозно, защото срещу него от месеци работи ОПГ между ченгета и политици в добавък благоевградски медиен бос с редица обвинения и дела. 

От месеци насам инспектората на МВР, „Вътрешна сигурност“ и кабинетът на министъра на вътрешните работи и залят с доноси срещу ръководството на МВР – Благоевград и по специално срещу Старши комисар Дойчин Горанов Дойчинов. На местните висши ченгета са приписани десетки престъпления, връзки с криминален контингент и злоуптореби с надеждата, час по скоро те да бъдат уволнени или най – вече отстранени. В дъното на цялата тази мръсна операция и кал, стоят група стари познайници на медийният, полицейският и политическият живот, до болка познати с подобните мръсни свои номера.

Бившият началник на полицията в град Банско, полицаят Иван Попов, е събал екип бивши и изхвърлени зад борда колеги, политици и един медиин бос с много дела и разработки срещу него, с надеждата да окаля местното ръковоство на МВР и да се върне на бял кон като шеф на ОД на МВР – Благоевград или отново да поеме ръководството на полицията в Банско. Рамо до рамо в пъкления му замисъл е бившият кмет на град Банско – Георги Икономов, който с години имаше полицейски чадър осигуряван от „Костюма“. За да не цапат своите ръце с мръсна ченгеджийска кал, те платили на багоевградски медиен бос, който зарил всички звена на МВР с жълти сигнали срещу Дойчинов, заместниците му и всички, които го потдържат.

Иван ПОПОВ

Иван ПОПОВ

Тук е мястото да кажем че Топ Преса в никакъв случай, не е на страната на Дойчинов, понеже една благоевградска колежка от години ни плаши с него, тя командвала в МВР, той не ни броял за медия, но всички знаете, че сме принципни и устояваме правилата срещу подлите схеми. За това заявяваме че бившият кмет на Банско – Георги Икономов е събрал екип от бивши политици, които привлича за смяна на ръководството на МВР – Благоевград, защото всички имали интерес на поста да дойде „техен човек“, „зависим“, който да помогне разработките и разследванията срещу тях да стнигнат до задънена улица. Така например в МВР има доста преписки свързани с Икономов и доста екс величия от партия ГЕРБ, към тях има много свидетелски показания. Ако Костюма оглави МВР – Блягоевград или Банско, може ,да се влияе на свидетели и доста от преписките да зациклят… Разбира се, Костюма е бивше значанеие на ГЕРБ, но сега медийният бос трябвал ода го изкара репресиран, щото бил уволнен по времето на Борисов като шеф на МВР – Банско. Медийният бос твърдял че познава хора на „Радев“ и имал топла връзка лично до министъра.

Целта е ясна! Ще я постигнат ли? Топката е в новия министър Бойко Рашков! Топ Преса ще му помогне да си изясни всичко около МВР – Благоевград с цел да вземе правилното решение! 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене