Внимание! Жени мамят самотни мъже в Гоце Делчев

Пореден измамен  мъж самотник от Гоце Делчев сигнализира пресата с молба към МВР, Прокуратурата и службите да помогнат за спирането на измамническите обяви  на жени които  зарибяват самотни мъже да им изпращат суми пари .

Последният случай се разиграва в Гоце Делчев .Мъж на  около 57 години останал вдовец , децата му заминали по чужбините решил да потърси жена да са си полезни взаимно  в не леките години на  старостта.

Така във в-к „Лична драма“ в брой от 19-ти до 25-ти януари 2021 година той попаднал на обява на  57 годишна жена която търсела мъж за съжителство. Представила се като Борислава  и направила описание на себе си ,че е висока 1,68 м, че тежи 68 кг. и че е добра и грижовна домакиня .

Всичко започнало след телефонното обаждане на мъжа който потърсил дамата за да я покани на гости .

Той приел условието да заплати разходите й за пътуването  от Вакарел до Гоце Делчев както всички разноски по гостуването  .

Тя му дала адрес   ЕКОНТ –„Захари Стоянов“ –София  ,но и   друго име  като получател на  сумата , а именно Росица Ефтимова Стоянчова и тел.0888 143629.

„Изратих поисканата ми сума и на следващият ден  според  предварителната ни уговорка, позвъних дали  е получила парите и кога ще пристигне за да я чакам на автогарата. Обади ми се друг женски  глас, груб и арогантен който директно ми заяви „ Ти подиграваш ли се , с толкова ли пари искаш да ме баламосаш , аз струвам скъпо и затвори телефона „ коментира измаменият мъж.

Той бе категоричен че не става въпрос въобще за парите  а за измама  вероятно която се шири в страната от група  жени измамници които на ден по същата схема вероятно лъжат много мъже като него да им изпращат не големи суми за да нямат после претенции към тях.

Това е  вид измама която набира скорост и съобщавам факта най- вече за   мъжете които си търсят по този начин  другар в живота ,много да внимават да не попаднат в  тази измамна схема.

Обръщам внимание и на  МВР  специално да проследи и пресече пътя поне на тази група измамници  тартор на която е именно Росица Ефтимова Стоянчова  тъй като не се знае с още какви престъпни дела се занимават , заяви мъжът от Гоце Делчев станал жертва на измамата .

В редакцията се пазят имената и координатите  на  мъжа от Гоце Делчев които не публикуваме заради дискретност.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене