Без категория

Мохамед Рушидов сдаде шефския пост на ОД „Земеделие”- Благоевград, изгонената Антонела Донушева сяда в стола му

104612-rushidov1Мохамед Рушидов сдаде директорския пост на Областна дирекция „Земеделие” – Благоевград, пише вестник “Вяра” в днешния си пост. На негово място в шефския стол сяда Антонела Донушева, която бе понижена и освободена, за да се освободи място за кумашинката на Ахмед Башев – Айше Авдикова.

Припомняме, че жертва на чистката стана и дългогодишният специалист от Областна дирекция „Земеделие” – Благоевград Емилия Вълова, която беше изгонена от работа навръх рождения си ден. За чистката в дирекцията съобщиха от Политическа партия ГЕРБ в областния град. Инициативата за жестоката сеч е била на шефа на дирекцията Мохамед Рушидов, защото Вълова е изявен активист на ГЕРБ.

След уволнението си Вълова обясни, че няма преки доказателства, че освобождаването й от длъжността е вследствие на членството й в ГЕРБ, но събитията следват последователност, която води до подобен извод. В дирекцията бяха направени серия неправомерни уволнения, което разклати стабилността на институцията.

Подчинени на Рушидов се трудеха под стрес, силно уплашени за собствените си постове. Те разкриха, че става въпрос за провеждане на политика, застъпена в ислямски държави, наречена свещен джихад.

„Тук при нас всеки, който не е от ДПС, бива посичан, и то навръх рожден ден, както е в случая с Вълова, или на голям християнски празник като Коледа, Голяма Богородица и други, но никога на обикновен ден. Хората на ДПС смятат, че по този начин служат на Аллах, което е страшно”, довериха служители на дирекцията, пожелали анонимност. Те съобщиха, че в дирекцията се работи само в посока чистка, а не за печелене на проекти по еврофондове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене