Петрич въстана! Искат справедливост за убийството на бизнесмена Самуил!

Смъртта на бизнесмена Самуил Кацаров, пребит до смърт пред известно заведение в града, обедини жителите на Петрич в искането им да справедлив процес и сурово наказание на убийците му.

Двама млади мъже на 27 и 24 биха жестоко 48- годишния мъж, който след няколко дни в кома, издъхна от травмите си в столична болница. Гневът на хората в града ескалира необуздано след черната вест за смъртта на Самуил, когото всички познават.

Снощи стотици се събраха на мястото, където стана фаталния побой и запалиха свещички в знак на съпричастност към скръбта на близките на убития Самуил, и като протест срещу случилото се. Хората се заканват да проестират, ако убийците му бъдат пуснати на свобода и не получат справедливо наказание. В ареста са побойниците Кристиян Кожовски и Павел Тасков, млади мъже на 27 и 24 години, също добре познати на съгражаните си.

Двамата, крайно агресивни, нападнали и ритали безпощадно 48- годишния Самуил, след безобиден спор. Кожовски и Тасков са задържани незабавно след  инцидента и обвинени в причиняване на телесна повреда, довела до смъртта на жертвата им. Кое възбуди подобна жесокост у младите мъже?! Алкохол или наркотици? Това се питат хората, потресени и ужасени от случилото се.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене