Гонят бившия кмет на Банско Георги Икономов от общинския съвет в града?

В декларация до медиите, общинската организация на партия ГЕРБ в Банско призовава Георги Икономов, който  се включи в новия политически проект на Цветан Цветанов, незабавно да подаде оставка като общински съветник.

Преди шест месеца Георги Икономов, който в момента е общински съветник от ГЕРБ, а преди това беше кмет на Банско два мандата, е подал заявление за напускане на партийната организация в общината.  Това е основната причина  местната структура да поиска той да се оттегли и като общински съветник. Той обаче овърта, крие се и не ще да сдаде поста, който е избран с гласовете за партия ГЕРБ, които сега Икономов не сприра да плюе.

Припомняме че Икономов ббеше кмет на община Банско два мандата от партия ГЕРБ, но на последните избори се сгумоляса на първи тур. Избирателите в града му показаха червен картон, заради лъснали корупционни афери и наглостта му да си построи луксозна къща за 2 милиона лева с една кметска заплата.

Голямата луксозна къща в центъра на Банско впечатлява до днес посетителите на града. Особено чуждестранните, защото в града всички знаят, че това имение се стопанисва от екс кмета им Георги Икономов. Снимките, които предоставиха на Топ Преса са от членове на ГЕРБ от курортния град  показват лукс, охолство и доста сериозни инвестиции. В домът има просторни дрешници, луксозни лампиони, мрамор, дървени тавани…

Къщата е построена през 2018 година.  Имотът  в централната част на град Банско, върху който е закупен от Икономов преди това. Не само отвън прави впечатление с големите размери и изключителния лукс. Първото нещо, което привлича окото е скъпата масивна външна ограда с изолация. За охолството вътре се говори, че шокиращи са позлатени бани и тоалетни, осветление от скъп кристал, луксозно обзавеждане. Според местни жители къщата струва над 2 млн. лева.

ЧАСТ ОТ СКАНДАЛНИТЕ РАЗКРИТИЯ ЗАРАДИ КОИТО ИКОНОМОВ СЕ СРИНА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛЪСНАХА ОТ СТРАНИЦИТЕ НА ТОП ПРЕСА: 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене