Областният съвет на БСП – Благоевград подреди листата си за предстоящите избори

На заседание тази вечер, областният съвет на БСП – Благоевград подреди листата с кандидатите за народни представители за предстоящите на 11 юли парламентарни избори. Водачът на листата вече е известен и това е проф. Георги Михайлов.

На второ място е избран Любен Милев от Благоевград, трето място – Новко Попов от Петрич, пето място – досегашния народен представител от Гоце Делчев Богдан Боцев, на шесто място е Методи Атанасов от Сандански, на седмо – Пламен Ботев от Разлог, на 8-мо Петър Петров от Кресна, на 9-то Димитър Юнчов от Банско, на 10-то Александър Сливков от Струмяни, а на 11-то Христо Паралинов от Сандански.

След тях се нареждат още кандидати от Банско, Петрич, Сатовча, Гърмен, Хаджидимово и Гоце Делчев. Няколко места са определени за коалиционни партньори и гражданска квота и ще бъдат попълнени до броени дни.

Изборът и подреждането са направени в съответствие с устава на партията и след проведено тайно гласуване от членовете на областния съвет. Предстои листата да бъде одобрена от Националния съвет на БСП.

pirinsko.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене