Илко Стоянов първи подаде документи за кандидат-кмет на Благоевград

Илко Стоянов първи подаде документи за регистрация като кандидат-кмет на община Благоевград. Той ще участва в предстоящата надпревара като кандидат на ПП „Има такъв народ“.

Областният лидер на партията в Благоевградска област се включва в кампанията с ясно разписана програма, която гарантира развитието на общината през следващите 10 години.

„Време е да поставим ново начало за Благоевград. Нека го направим заедно с всички благоевградчани! В предстоящата предизборна кампания ще покажем какво можем да направим за нашия град, а няма да говорим какво не е направено дотук. Ще работим с енергията на много млади хора, с експертизата на специалисти и с вярата, че най-хубавото за нашия град предстои“, заяви кандидат-кметът, който ще участва в кметските избори под номер 10.

Илко Стоянов е роден в Благоевград. По професия е юрист и има дългогодишен опит в местното самоуправление. Той и екипът му вече са изготвили амбициозна и модерна програма за по-доброто бъдеще на общината. Благоевградчани ще могат да се запознаят с нея и да се уверят в нейната добавена стойност за развитието на региона и осигуряването на по-добър живот на хората.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене