Включете се в кампанията на Капачки за бъдеще днес, 25 май в Гоце Делчев

Продължава Национална кампания по събиране на пластмасови КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ.

Всеки, който желае да подпомогне каузата може да предаде събраните капачки на 25 май в Гоце Делчев и така да подпомогне закупуването на неонатална детска линейка. От 8:00 – 17:00часа можете да предадете своите капачки в град Гоце делчев, бул. „Васил Левски“ 3, офиса на VIP Security.

През последния уикенд кампанията събра над 22 000 кг (22 тона) пластмасови капачки  от 14 населени места в България.

И през тази тази седмица се събират пластмасови капачки за постигането на благородна цел – даряването на първата специализирана ДЕТСКА неонатална ЛИНЕЙКА в България.

„Помогнете, като донесете капачките си в периода 25 – 30.05.2021 на едно от нашите събития в други 22 града, както и като разпространите това събитие и кажете на колкото можете повече приятели!”, това апелират основателите на кампанията Лазар Радков и Мартина Йорданова.

Кампанията КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ само за по-малко от 4 години събра и рециклира близо 500 000 кг пластмасови капачки. Само в първите две години от начинанието си, със средствата от всички дарения, те успяха да дарят 22 кувьоза в общински болници, а от началото на 2020г. досега и друга жизненоважна техника за детските и родилни отделения в още 14 болници в страната.

Освен средства, каузата обединява и стотици хора от цялата страна, които организират доброволни пунктове и събития. Във всеки град се събират доброволци, които сортират и товарят капачките в превозните средства, като всеки може да вземете участие.

Защото колкото повече хора се включат, толкова по-бързо ще дойде първата линейка, след това втора, трета и т.н.

От кампанията КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ напомнят, че 100% от всички дарения, които получават отиват за медицинска апаратура . Апелират гражданите да бъдат отговорни към себе си и околните, като спазват противоепидемичните мерки.

Untitled 1 GRADOVE 25 30.05.2021 01

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене