Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Злати Златев изчезна безследно, майка му Елена го търси при шефа на затворническото общежитие Георги Стателов

Злати Златев изчезна безследно. Той напусна килията на затворническото общежитие в Самораново с разрешение на административния ръководител на окръжната прокуратура в Кюстендил Камелия Стефанова. Причината Стефанова да го пусне беше да лекува болния си крак във варненска болница. В морската столица в момента живее синът му Йордан.

Меле по време на сватба в „Рилски езера” в Дупница: 19-годишният Златко Димитров помете с „Форд” бащата на шампиона по кикбокс Аспарух Ранчев – Кирил, изби му два зъба

Бащата на шампиона по кикбокс Аспарух Ранчев – Кирил, беше блъснат от 19-годишния шофьор Златко Димитров пред ресторант „Рилски езера” навръх сватба. Пострадалият е с охлузвания и натъртвания по цялото тяло, има и избити два предни зъба. Очевидци на инцидента разказаха, че подпийнали сватбари си тръгнали от тържеството, когато лек автомобил „Форд”, управляван от 19-годишния шофьор Златко Димитров, блъснал Кирил, който пресичал платното.

Шефката на КНСБ в Дупница Тодорка Дамянова: Пускат спрения блок в ТЕЦ “Бобов дол”

Социалното напрежение в мините в Бобов дол понамаля вчера, след като получихме информация, че около 9,30 часа от Електроенергийния системен оператор(ЕСО) са разрешили работата на 2 блока в ТЕЦ „Бобов дол“, съобщи председателят на регионалната структура на КНСБ в Дупница Тодорка Дамянова. Тя поясни, че все още няма яснота кога бобовдолските миньори ще получат възнагражденията си.

Директорът на дупнишкия театър Славчо Пеев: Общината не ни отпусна и стотинка, актьорите свързват двата края с най-ниските заплати от 385 лв.

Община Дупница не отпуска и стотинка от гласуваните в бюджета средства за театъра, оплака се на пресконференция на ДТ „Невена Коканова” Славчо Пеев. „Субсидията от 120 000 лв. годишно за театъра не е мръднала от години. Ние получаваме 70-90 000 лв. максимум годишно от тези 120 000 лева, които стигат само за заплати”, обясни Пеев, който почерпи актьорите и жрналистите с диня.

Съдът върна Петър Попадиин на шефския стол в Инспекцията по труда в Благоевград, Юлия Янчева освободена

Петър Попадиин отново зае шефския стол в Инспекцията по труда в Благоевград.БСП лидерът в Симитли Юлия Янчева е отстранена от ръководната длъжност. Софийският административен съд възстанови на шефския пост  Попадиин.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене