Кметът на Гърмен гради стъпка след стъпка растежа на общината въпреки кризите!

Преди доста години един от най – влиятелните фигури в туризма на страната, покойният Стефан Шарлопов, в едно свое интервю каза, че на места където бизнесът в туризма програсира държавата изостава. Влиятелният магнат имаше предвид фактът, че инвеститори наливат милиони в развитието на една област, като туристическа дестинация но държавата не смогва със същите темпове да допринесе за това развитие изоставайки с инфраструктура, комуникации и бюрокрация… 

В община като Гърмен, където туризмът сега е един от основните поминъци и фактор за развитие такъв проблем няма. Въпреки трудностите, спънките от предишното управление, ситуацията около здравната и икономическа криза, свързана с пандемията, волята на кметът Феим Иса надвива несгодите. Общината се движи рамо до рамо с тези, които инвестират и влагат парите си в растежа и. Днес кметът на община Гърмен г-н Феим Иса инспектира поредната асфалтирана улица в село Марчево, село което е тръгнало по пътя на Огняново и привлича все повече туристи и инвеститори. То е известно с най -атрактивните си обекти за почивка, като замъка „Валентина Касъл“, обърнатата къща и доста вили и къщи за гости във възрожденски стил.

„Просто работим. Вършим си работата. Предизборно , след избори и пак предизборно.Няма значение .Важното е това което обещахме да го изпълним.“ коментира за Топ Преса действията си г-н Иса с присъщата си скромност. Не може да се отрече обаче, че за доста кратко време в управляваната от нещо община, асфалтът стъпи, там където никога до сега не е бил а е имала крещяща нужда от него. С това темпо и тази управленческа воля, общината бързо ще дръпне и ще навакса загубите от политическите схемаджии, които я баха окупирали, от кризите, които топят приходите на общината … мнението не е на нас а на повече жители на Гърмен и региона. Топ Преса от сърце пожелава успех и поощрява градежа въпреки всичко лошо.

Смело напред!

+5

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене