Внимание! Затварят за 10 часа пътя край зеленчуковата борса в Кърналово заради ремонт

Важна новина за пътуващите в утрешния ден към и от град Петрич. Утре, вторник, 11 май, ще бъде затворен за движение пътен участък от шосето за южния град във времето от 09.00 до 19.00 часа. Това ще стане в района на зеленчуковата борса в село Кърналово, където ще се полага през целия ден асфалтова настилка върху новообособеното кръгово кръстовище. Обходния маршрут е следният:

за пътуващи от Петрич към Сандански и София движението се пренасочва през път III- 198 – с. Дрангово, с. Марикостиново, Лот 4 на АМ „Струма“;

за пътуващи от Петрич за селата Кърналово, Старчево и Рибник движението се пренасочва през път III- 198 – до с. Първомай и път III-1084 – с. Първомай- с. Кърналово – с. Старчево.

Движението в посока от София и Сандански за Петрич и ГКПП-Златарево се пренасочва при км 5+000 на на път III- 108 по път III-1084 – с. Старчево – с. Кърналово – с. Първомай – гр. Петрич.

За движението в посока от София и Сандански за село Рупите, за борсата в Кърналово, за античния град Хераклея Синтика се използва маршрутът през с. Старчево, с. Първомай, гр. Петрич, с. Рупите.

От Община Петрич изразяват надежда водачите на МПС и пътуващите да бъдат добронамарени, да проявят търпение и да спазват въведените правила и ограничения за движение в района.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене