Хороскоп за 7 май

ОВЕН
Петък е доста добър ден за Овните. Активни сте и придобивките са характерни днес при вас. Във всеки случай те биха били най-значителни чрез благодеянията, които ще ви направят ваши колеги. Става въпрос за взаимна дейност или просто за симпатия. Не давайте гласност на делата си.

ТЕЛЕЦ
Приятно изненадани ще бъдат Телците от положителното отношение на роднини, които могат да се окажат в основата на нов бизнес. За други приятната изненада идва от страна на родители, които ще засвидетелстват любовта си към вас чрез предоставяне на нови материални ресурси.

БЛИЗНАЦИ

Много стабилни са днес Близнаците и денят ще ви задоволи по линия на всичко, с което ще се заемете – професионални ангажименти, делова активност, печеливши позиции и финансови придобивки за деня, и навсякъде късметът ще създава изключителни условия. Добри контакти за мнозина.

РАК
Балансиран е петък при повечето от Раците. Късметът е характерно явление и мнозина могат да се възползват в пълнота от него. Във вашия професионален и делови статут не е изключено да се открият за вас нови възможности, ако проявите повече активност в това отношение.

ЛЪВ
Много добър ден е петък за Лъвовете и мнозина от вас ги очакват добри новини. По принцип не само новините имат положително отношение към този ден, същото се отнася до преговори или сключване на договори. Спокойно можете да разчитате на късмета си при всички дела.

ДЕВА Девите ще се реализират днес, ако търсят активното съдействие на своите съдружници от бизнеса или помощта на колегите си. Тя може да се изрази под формата на морална подкрепа или съвет, от които сега се нуждаете. Без това мнозина биха били слабо активни или ще разпилеят силите си.

ВЕЗНИ
Особено успешен е петък за вас. Сега възможностите ви са по-големи от друг път, но едновременно с това съществува тенденция да ги пропуснете. Такова нещо може да се случи, ако се забъркате в препирни или тръгнете да разследвате онова, което някой някога е казал за вас.

СКОРПИОН
Късметът ви е много голям, но той може да остане на теория, ако не проявите активност. Характерни за деня са придобивките от индивидуална работа. Още по-добро развитие ще намерят бизнес контактите, където на мнозина от вас ще бъдат предложени нови договори. Обсъдете това, което ви вълнува, и намерете решение

СТРЕЛЕЦ

За благоприятната промяна във вашия живот петък може да се окаже много полезен ден. Днес почти всички са задължени да извършат нещо, което е свързано със собствената си реализация, ако искат да бъдат убедени в своите успехи. Може да се поинтересувате от финансовите условия, които ще ви дадат допълнителна яснота и сигурност.

КОЗИРОГ
Делови, активни и изпълнени със способности са Козирозите. Някои от вас са доста подозрителни към условията, които днес ще ви бъдат предложени относно бъдеща професионална изява. Не проявявайте подозрителност към околните, в момента това въобще не е необходимо. Вашите грешки не преписвайте на другите, а намерете начин да ги отстраните.

ВОДОЛЕЙ
Много от Водолеите пренебрегват личната си стабилност и се поддават на провокативни влияния, от което печелят състояние на превъзбуденост и нервно разстройство. Сега мнозина се впечатляват от чуждите неприятности, въпреки че няма с какво да помогнат за поправянето на нещата. Не проявявайте агресия или не показвайте неприязън към ваши колеги, ще си спечелите врагове. Повечето от вас ще обсъждат домашни проблеми в семейния съвет.

РИБИ
За Рибите петък може да се окаже изключителен ден. Много голяма е вероятността неочаквано да постигнете именно онова, към което в последно време се стремите. В службата ви ще ви бъде отправено неправилно обвинение във връзка с начина ви на работа. Някои от вас са в годишен отпуск и не се вълнуват много-много от злобни подмятания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене