Хороскоп за 5 май

ОВЕН Днес се събуждат огромни съпротивителни сили. Желанието за промяна взима връх над смирението и примирението. Но това е и денят на мечката, в който може да си направим мечешки услуги в старанието да променим нещата. За всеки е важно да намери своята база, на която да се почувства защитен, подсигурен и предпазен в житейските бури. Сексуалната ви енергия е на ниво.

ТЕЛЕЦ Ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Ще се намери изход от трудно положение. Започват промени на всички нива в живота, в работата и в партньорските ви връзки. В такъв момент е важно на каква база си стъпил. Не оставайте там, където положението ви се клати или не срещате разбиране. Укрепете семейните връзки и си дайте сметка къде искате да бъдете и с кого.

БЛИЗНАЦИ Ден на реформи, които не бива да стопирате, а да подкрепите и яхнете, независимо дали ви изнася или не. Не искайте услуги от непроверени хора, доверете се повече на личния избор. Време е да се премине на нова база, на друго ниво в деловите и юридически отношения, което ще ви осигури защита в бъдещите настъпателни или отбранителни действия. Време е за промени, а не за мишкуване.

РАК Днес е добре да вземете решение за промяна в работата и в личните отношения. Излезте от средата, която ви вреди. Навлизаме в период на трансформация. Старото си отива, животът ви ще претърпи благоприятни промени, независимо сътресенията, които преживявате. Тази вечер в живота ви може да се появи спонсор и неочакван покровител. Преговоряйте за нова работа.

ЛЪВ Срещите ви в този ден затвърдяват връзки и отношения и ви осигуряват стабилна основа, на която да стъпите и да се развивате в бъдеще. Направете огледи, водете преговори, започнете отлаганите ремонти, строителства и почистващи дейности. Осигурете си собствен терен, включете в действие всички резерви и ще отлепите от дъното. Днес може да намерите и правилното лекарство.

ДЕВА Ден на генерални реформи в работата и в начина ни на живот. Ако усетите накъде духа вятъра и бързо се преориентирате ще си спестите проблеми и загуби на позиции и влияние. Не оставайте в места, където нямате перспектива. Ден на корабокрушенците добрали се до спасителния остров. Не всеки ще успее, но ако не опитате, ако не се борите за бъдещето си няма как да разберете.

ВЕЗНИ Ден на откровение. В тялото и в душата ни се събуждат огромни съпротивителни сили. Насочете потенциала си към проблемните места, хора и точки. Тенденцията е до утре да се справите с нещата и да промените ситуацията в своя полза и интерес. Постарайте се да заемете най-добрата възможна позиция в работата и в личните връзки. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

СКОРПИОН Ден на откровение за правилния избор, подход и действие в една кризисна ситуация. Ще получите подкрепа, делово и лично съдействие, а до вечерта и спонсор ще се появи. Този ден преобръща връзки и отношения и ви вади от положението на вечен виновник за проблемите на другите. Ще срещнете стимул и разбиране от две посоки. На крачка сте от подходящата база, работа или лична връзка.

СТРЕЛЕЦ Родените в първата декада са поставени пред тежкия избор дали да вървят против авторитетите в живота си или да приемат и да се съгласят с техния избор, нареждания и предпочитания. Меркурий и Луна образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Ще стане по-сложно, ако настроите срещу себе си и колектива, в който се изявявате и работите. Ден на промени в работата и в начина ви на живот.

КОЗИРОГ Днес е важно да заемете нова база и да се окопаете в нова среда. Чудесен момент за подписване на нов договор, който ще ви осигури перспектива за развитие в бъдеще. Бъдете активни, включете в действие скритите резерви и ресурси в посока на важна за вас и за семейството ви цел. В живота ви ще се появи спонсор, ще се уредят документи и разрешителни. Направете резервации.

ВОДОЛЕЙ Ден на неочаквани обрати и на ситуации, в които ще се наложи да вземете крайни решения и да покажете на какво сте способни. Край с изчакването. Включете сили и резерви в посоката, която ви е важна. Ще спечелите покровителство и финансиране. Ще победите конкурент в тежка битка и ще тръгнете по нов път. Не се съгласявайте на ограничаващи правата ви оферти за работа.

РИБИ Луната е в съвпад с Юпитер малко преди да влезе във вашия знак. Това е знаменателен аспект. Очертават се срещи с хора способни да ви подкрепят в инициативите и в живота. Близо сте до покровител и спонсор и може да влезете в нова среда. Явете се на конкурси, търсете директни срещи с шефове и треньори. От първостепенна важност е да се окопаете на стабилна основа.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН 6 е числото на Венера и на любовта, а в момента Венера е във вашия знак и може да ви донесе запознанства и лично обвързване. В професионален план е добре да се насочите към дизайнерски и модни инициативи. Съвпадът на Слънце и Уран в момента развихря умът ви на високо прогностично ново. Ще доловите обществените и финансови тенденции. Опитайте да реализирате всичко, което ви хрумне и ще дочакате печалби. Родените днес ще бъдат изключително артистични и музикални. Може да пеят добре, а и добре ще се обличат. Очертават се и като модни корифеи. Другите ще се равняват по тях и ще ги следват в изявите и инициативите им. Родените десетина дни около 18 февруари са личните им спонсори и покровители, а може би сред тях ще намерят и голямата си любов. Неблагоприятно за раждане един час преди полунощ.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене