Атанас Камбитов: Ако изгледате безпристрастно репортажа за басейна и минералната вода, който беше излъчен по БТВ, ще ви стане ясно едно – и кмет, и председател не са свършили нищо!

Ако изгледате безпристрастно репортажа за басейна и минералната вода, който беше излъчен по БТВ, ще ви стане ясно едно – и кмет, и председател не са свършили нищо!
Единият две години не е изградил връзката за минералната вода, другият след две години се сетил, че няма вода и се загрижил за децата…
Единият се бори да се върне на кметския стол, другият, драпащ да му вземе стола с цената на всичко.
Тези двамата не ги интересува нито Благоевград, нито законността, нито децата, интересуват ги само техните лични интереси.
P.S. Колкото до откритите “данни” за нарушения от Окръжна прокуратура – те са толкова абсурдни, че няма смисъл да ги коментирам!
За съжаление, Oкръжна прокуратура за пореден път се използва за упражняване на политически натиск и дискредитиране, но това е обяснимо, с оглед на много близките отношения на председателя Дончо с ръководството. Заради такива практики, първите внесени законопроекти от новите партии са в посока реформа на прокуратурата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене