Неврокопчанката Елеонора Тахова е полуфиналист в „Най – изявени млади личности 2021“

Неврокопчанката Елеонора Тахова е полуфиналист на програмата за „Най-изявените млади личности на България 2021 г“. Родената в Гоце Делчев журналистка е един от 10-те полуфиналисти в програмата. Номинирана е в категория „Личностно развитие и/или постижение“.

Всеки, който смята, че Елеонора Тахова заслужава да бъде призната за една от най-изявените млади личности на годината и желае да я подкрепи, може да го направи като хареса снимката й.

Можете да гласувате тук като натиснете ВЪРХУ снимката на Елеонора Тахова и я харесате („like“). Гласуването е до 25.04.2021г.

Оценката на гласувалите  ще бъде взета под внимание от журито

Най-изявените млади личности (The Outstanding Young Persons – TOYP) е програма, която служи за формално признание на млади хора, чиито лични и професионални постижения в избраната област са добър пример за най-добри качества на младите хора и са от национална полза.

Отличените за България всяка година се избират от жури, съставено от изтъкнати личности и се номинират за международната програма, чийто финал се провежда всяка година по време на Световния конгрес на JCI.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене