Брутално нападение над полицаи в Банско! Двама братя зад решетките, за миг, заради пиянство и агресия преобърнаха живота си

Двама братя от Банско бяха задържани тази нощ за брутално нападение над полицаи, по време на изпълнение на служебните им задължения. Тази нощ около 2 часа полицейски патрул спрял за проверка автомобил, чийто шофьор се оказал пиян.

Проерката с дрегер установила наличие на алкохол над допустимата норма. Кагато полицаите започнали да пишат акта за наказание, пасажерът до шофьора избухнал със зверски с обиди, закани, клетви и псувни, насочени към униформените.

Опитите на служителите на реда да бъде озаптен се оказали безплодни, затова е предприето действие по задържането му. По време на задържането агресорът се обърнал и с юмрук ударил два пъти полицай в лицето .След удара полицаят има аркада на веждата. Двамата са вкаани в поициейската клетка и задържани за 24 часа. Оказа се, че това са братята Слаеви, единият на 27, другият на 25 години от Банско.

Срещу шофьора е образувано дознание за употребата на алкохол, а брат му ще отнесе по- тежко наказание, заради нападение на полицаи по време на служба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене