Хороскоп за 15 април

ОВЕН

За Ов­ни­те чет­вър­тък е бла­гоп­рия­тен, но­си про­ме­ни в биз­не­са и про­фе­сия­та, ка­то по то­зи на­чин се съз­да­ват но­ви ус­ло­вия за ва­ша­та реа­ли­за­ция. Денят е по­ло­жи­те­лен и от фи­нан­со­ва глед­на точ­ка. Някои ще по­лу­чат па­ри за свър­ше­на ра­бо­та. За дру­ги денят се свър­зва с лю­бов­ния жи­вот и хар­мо­нич­но­то раз­ви­тие.

ТЕЛЕЦ

Дей­ствия­та на мно­го от Тел­ци­те са пра­во­ли­ней­ни днес. Дей­стве­ни сте в чет­вър­тък, но някои си поз­вол­яват да се зае­мат с по­ве­че за­да­чи, но няма да има­те въз­мож­ност за цялос­тна­та им реа­ли­за­ция. В по­ве­че­то слу­чаи то­зи факт е про­дик­ту­ван от на­ли­чие­то на мно­го проб­ле­ми, кои­то трябва да ре­ша­ва­те. Ще съу­мее­те да про­ти­во­дей­ствате на про­тив­ни­ци­те си.

БЛИЗНАЦИ

За по­ве­че­то от вас ус­пе­хи­те са свър­за­ни с пре­циз­но­то раз­пре­дел­яне на вре­ме­то и пред­ва­ри­тел­на­та под­го­тов­ка за съот­вет­ни­те дей­ствия. Има­те твър­де го­ле­ми въз­мож­нос­ти, но то­ва не оз­на­ча­ва, че трябва да раз­пил­ява­те си­ли­те си в ед­нов­ре­мен­но из­вър­шва­не на някол­ко ра­бо­ти. До­бър про­фе­сио­на­лен ден.

РАК

Ра­ци­те са из­пъл­не­ни с въз­мож­нос­ти. Във всич­ки слу­чаи те се от­насят до ва­ша­та прак­ти­чес­ка из­ява. Не се ко­ле­бай­те да се зае­ме­те с да­де­на­та за­да­ча. Дей­ствай­те прио­ри­тет­но с неот­лож­на­та. Чет­вър­тък пре­дос­тавя ог­ром­ни въз­мож­нос­ти за по­ло­жи­тел­ни кон­так­ти, при кои­то ще по­лу­чи­те но­ви пред­ло­же­ния, ще пос­тиг­не­те съг­ла­сие.

ЛЪВ

Днес Лъ­во­ве­те са раз­де­ле­ни на две поч­ти рав­нос­той­ни гру­пи. За ед­ни­те де­ло­ви­те ан­га­жи­мен­ти са най-важ­но­то, до­ка­то дру­ги­те прояв­яват си­лен афи­ни­тет към лю­бовтa. И в два­та слу­чая не сте ли­ше­ни от пос­ти­га­не на же­ла­ния­та, но де­ло­во нас­трое­ни­те имат въз­мож­нос­ти да раз­ширят дей­нос­тта си.

ДЕВА

Мал­ко тру­ден ще бъ­де чет­вър­тък за вас, осо­бе­но за оне­зи, кои­то се­га са твър­де дей­стве­ни по де­ла­та си. Доб­ре е да ра­бо­ти­те с по­мощ­ни­ци, за да пос­тиг­не­те въз­мож­но най-доб­ри­те ре­зул­та­ти. Нас­тъп­ват про­ме­ни, кои­то ще ви да­дат по-доб­ра въз­мож­ност за раз­ви­тие. За деня не лип­сват но­ви­ни и по­ка­на за съв­мес­тни дей­ствия.

ВЕЗНИ

Пе­че­ливш чет­вър­тък за Вез­ни­те. Денят е из­пъл­нен с по­ло­жи­тел­ни звез­дни влия­ния меж­ду вас. Няма да се сблъс­ка­те с ни­как­ви проб­ле­ми при дей­ствия­та си по съот­вет­ни­те въп­ро­си. Ха­рак­тер­ни са фи­нан­со­ви или друг вид ма­те­риал­ни при­до­бив­ки, по­ло­жи­тел­ни кон­так­ти, пъ­ту­ва­ния и съоб­ще­ния. Оча­квай­те гос­ти от чуж­би­на.

СКОРПИОН

Мно­го до­бър ден за Скор­пио­ни­те, ста­бил­ни са по­зи­ции­те ви в служ­ба­та. Сил­но из­ра­зе­но е ва­ше­то вът­реш­но из­лъч­ва­не днес и навс­якъ­де, къ­де­то се поя­ви­те, мо­же­те да бъ­де­те спо­кой­ни, че ще пос­тиг­не­те на­ме­ре­ния­та си. На­со­че­те вни­ма­ние­то си към де­ла, кои­то са с по-гол­яма важ­ност за вас. Спо­кой­но про­ве­де­те раз­го­вор с на­чал­ни­ци­те си.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те имат пред се­бе си един бла­го­да­тен ден, а ус­пе­хи­те се ба­зи­рат из­клю­чи­тел­но на ини­циа­тив­нос­тта и ак­тив­нос­тта ви. По­ло­жи­тел­но раз­ви­тие ще имат де­ла­та, свър­за­ни с пъ­ту­ва­не или пре­го­вар­яне. Го­ле­ми са про­фе­сио­нал­ни­те ви въз­мож­нос­ти, къ­де­то ще бъ­де­те плът­но ан­га­жи­ра­ни с дос­та ра­бо­та. Не допускайте да ви нагнетяват напрежение с допълнителни задачи.

КОЗИРОГ

Мно­зи­на от вас ще бъ­дат за­рад­ва­ни от съоб­ще­ние или по­ка­на, коя­то ще ви нап­равят прия­те­ли или влия­тел­ни хо­ра. То­ва оз­на­ча­ва по­ло­жи­тел­на пром­яна за вас, коя­то но­си до­пъл­ни­тел­ни въз­мож­нос­ти за реа­ли­зи­ра­не в де­ло­ва­та сфе­ра. Ху­ба­во е да упо­тре­би­те деня за ра­бо­та по най-важ­ни­те въп­ро­си за мо­мен­та, като ги градирате и по срокове за изпълнение.

ВОДОЛЕЙ

За Во­до­леи­те чет­вър­тък е пе­че­ливш ден. Съз­да­ва мно­го доб­ри въз­мож­нос­ти за реа­ли­зи­ра­не на важ­ни въп­ро­си от сфе­ра­та на фи­нан­си­те. Из­вес­тно от­стъп­ле­ние имат кон­так­ти­те. Об­мисляйте вни­ма­тел­но пред­ло­же­ния­та, претегляйте плюсовете и минусите за вас.  Въз­мож­но е да срещ­не­те прия­те­ли от детс­тво­то си. В де­ло­ви ас­пект се ак­ти­ви­зи­рай­те.

РИБИ

Де­ло­вият про­фе­сио­на­лен из­раз на Ри­би­те е за­си­лен в чет­вър­тък. Поч­ти всич­ко, от­нас­ящо се до ва­ши­те де­ла, ще ре­ши­те без ни­как­ви при­тес­не­ния или опа­се­ния от преч­ки и не без по­мощ­та на же­на. Не са мал­ко оне­зи от вас, кои­то ще пъ­ту­ват, и те ус­пеш­но ще реа­ли­зи­рат де­ло­ва­та или лич­на­та си дей­ност, свър­за­на с пъ­ту­ва­не­то.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене