Санданчанин падна в в собствения си капан, след като инсценира кражба

Санданчанинът Радослав Маджиров, който е криминално проявен и осъждан, падна сам в клопка, след като инсценира кражба на цигари от бус, с който работи. Във вторник сутринта той е подал сигнал в полицията в Сандснски, че от паркинга на бензиностанция “Круиз” в града на главен път Е-79, бусът му е разбит и са откраднати 9 мастербокса различни марки цицари. На място веднага пристигнали полицаи, които се заели със съмнителния случай.

При разпита на 28-годишния Радослав, антимафиотите се усъмнили за кражбата и последвала проверка в апартамента на съпругата му намиращ се в ж.к “Спартак”, където открили в една от стаите над 180 стека от обявените за откраднати тютюневи изделия. Същият след това признал, че помагач в деянието му е охранител от “Кауфланд” Георги Д. от санданското село Дамяница. 2 бокса от цигарите Радо бил продал и на небезизвестния санданчанин – криминално проявеният и осъждан Асен Гогов с прякор Басъка.

Полицията веднага арестувала инициатора на престъплението Радослав Маджиров, той е задържан в местния полицейски арест за 24 часа. Акцизните стоки са иззети с протоколи за доброволно предаване в РУ Сандански. За случая е уведомен дежурен прокурор при ТО Сандански към РП Благоевград. Заведено е досъдебно производство  за извършено престъпление по чл. 195, ал.1, т. 3, вр. чл 194 от НК.
Христо Маринов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене