Как да изберем SEO агенция в Благоевград

Дигитално бизнес развитие на Благоевград през последните 20 години

Както в цял свят, така и в България и в Благоевград дигиталното бизнес развитие придобива все по-голяма значимост в бизнес сектора като цяло и се развива мълниеносно. Това, което Благоевград има като предимство е на първо място, че се намира в близост до столицата и на второ място, че е т.нар. „университетски град”. Наличието на два университета и най-вече на Американския университет, привлича млади хора не само от цялата страна, но и от чужбина. Това е един незаменим ресурс, който е редно да бъде използван. Ето защо местната управа на града повдигна важни въпроси през последните години, а именно как да се развие дигиталният бизнес в района. Бе взето решение да се работи по идеята и реализирането ѝ, което е свързано със създаване на дигитален хъб в града. Каква е неговата цел? Отговорът е да предостави безплатно услуги в сферата на информирането относно информационните технологии като цяло и обучаването и сертифицирането на кадри в софтуерни специализации. Целта е да се създаде среда, в което привлечените за обучение млади хора, да останат да работят и живеят в града. А, ако това бъде добре реализирано, то можем да очакваме Благоевград да стане ИКТ център точно като Пловдив.

КАКВО Е SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Това е израз, който често можем да чуем в ежедневието си или ако сме притежатели на дигитален бизнес, то неминуемо сме запознати с него.  Това е абревиатура, съкратена от думи на английски – Search Engine Optimization и буквалният ѝ превод е оптимизация на търсещите машини. Търсещи машини са т.нар на прост език „търсачки”, сред които най-известна е Google, а след нея се нареждат имена като Yahoo, BaiDu, Bing и др. Идеята е, когато потребителят търси нещо в търсачката в първите резултати да излизат най-оптималните и точни резултати, които да дават информация за конкретното нещо. Първите търсачки са имали за цел просто да показват резултати от търсена дума, като те са били подреждани в каталози и информацията, която се давала била по-скоро хаотична и в никакъв случай систематизирана. В годините идеята на търсещите машини се изкристализирала, а в нея се внедрили алгоритми, които да създават по-оптимален подбор на резултатите. SEO оптимизацията е практика, която подобрява резултатите в машините за търсене.

Какви услуги предлага SEO агенция

Вероятно сте чули, че ако притежавате дигитален бизнес, то е задължително да имате свой SEO специалист. Както вече споменахме, целта на тази услуга е да оптимизира резултатите в търсещите машини, с цел Вашият бизнес да стане по-видим.

Основни услуги:

  • Разработване на индивидуална и персонална SEO стратегия за Вашия сайт;
  • Одит на сайт;
  • Прилагане на техники, които водят до реализиране на дадени идеи в бизнеса.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРИ ИЗБОРА НА SEO АГЕНЦИЯ

 

Много хора споделят за горчив опит с хора от горепосоченият бранш, именно защото не са съблюдавали за нещата, които ще ви опишем по-долу.

 

  • Опит – тук не говорим за време, в което SEO агенцията е на пазара, а по-скоро за опита на хората, които работят в нея. Понякога се интересуваме само от първото и попадаме в клопка, а друг път става въпрос за млади агенции, създадени от специалисти с дългогодишен стаж;
  • Цена – не се подвеждайте по ниските цени, защото това е важна инвестиция. Както почти всичко в дигиталната сфера, тя има цена и често е немалка, но ако специалистите си вършат работата добре, това означава, че парите трябва да се възвърнат.
  • Гръмки обещания за бърз успех – в повечето случаи SEO оптимизацията е процес, който е по-скоро разтеглив във времето и обещания за бърз успех са по-скоро нереалистични;

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене