Ученици на Заприна Глушкова старши учител в СОУ „Никола Й. Вапцаров“ –Хаджидимово с поредни награди от конкурса „Завещано от Апостола“,

В сградата на Община Две могили в началото на месец април се състоя награждаване на победителите в конкурса за ученическо есе на тема „Завещано от Апостола“, организиран от Местната комисия за борба с противообществените прояви на непълнолетни и малолетни – Две могили и Община Две могили.

Наградите бяха връчени от Красимира Русинова – заместник – кмет и председател на МКБППМН – Две могили.
В интересния конкурс участваха и ученици на старши учител Заприна Глушкова от СУ“Никола Й. Вапцаров“ –Хаджидимово които отново спечелиха награди.

По обясними причини обаче учениците не присъстваха на церемонията но наградите им пристигнаха вчера чрез куриерска фирма и донесоха поредната радост и гордост както за учители и ученици така и за родители.

Заместник кмета на община Две могили изпрати чрез преподавателя на учениците специални поздрави като им пожела още много успешни творчески изяви. Заместник кмета впечатлена от добрите работи на участниците от СУ „Никола Й. Вапцаров в конкурса от град Хаджидимово потърси разрешение да публикуват есетат а именно това на Георги Спахиев – 12. клас който е класиран на трето място.

Милка Венциславова Воденичарова – 12. клас – получи награда -поощрение
Наталия Ангелова Таранинова – 10. клас – също е с награда –поощрение, като същата награда получи и седмокласничката Анелия Илиева Спахиева.

Поредната порция поздравления и благодарности за доброто си представяне и на този конкурс получиха разбира се Георги Спахиев, Наталия Таранинова и Анелия Спахиева и от своят любим преподавател г-жа Зарина Глушкова и ръководството на гимназията.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене