При голям интерес преминаха срещите на Мехмед Дикме и кандидата на ГЕРБ –Гоце Делчев Никола Джингаров в селата Хвостяне и Абланица

И в двете села  Абланица – община Хаджидимово и Хвостяне , община Гърмен  срещите с местните  жители  с  Мехмед Дикме  – бивш земеделски министър  и напуснал ДПС  поради не съгласие с водената политика , и кандидата да народен представител от  коалиция ГЕРБ-СДС от Гоце Делчев Никола Джингаров преминаха при голям  интерес.

Г-н Мехмед Дикме заяви и на двете срещи своята и на партията му подкрепа за кандидатите за народни представители на  ПП ГЕРБ – СДС в цялата страна. Направеното през последния мандат е видимо и то трябва да продължи с вашата  и нашата подкрепа  заяви пред жителите на двете села  Мехмед Дикме .

„Доверете се на ПП ГЕРБ за да продължим да работим за Вас! Знаете – ние винаги изпълняваме своите обещания“, увери жителите на Хвостяне и  Абланица и кандидата за депутат  от Гоце Делчев  Никола Джингаров.

Припомняме , че Гражданско сдружение „ДЕН „,чийто председател е бившият министър на земеделието   от ДПС –Мехмед Дикме на среща с лидера на ПП ГЕРБ  Бойко Борисов декларира ,че ще подкрепи ГЕРБ за предстоящите  избори на 4-ти април.

Представителите на  „ДЕН „  на срещата проведена  в централата на ГЕРБ в София декларираха  пълната си подкрепа за ПП ГЕРБ като в нарочна декларация   посочиха ,че коалиция ГЕРБ-СДС е единствената демократична коалиция заради  което призовават всички свои членове и симпатизанти  да подкрепят с гласа си  на 4 –ти април коалиция ГЕРБ-СДС и кандидатите им за народни представители както в област Благоевград  така и  в цялата страна .

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене