Никола Джингаров: ГЕРБ гарантира стабилно управление и повишаване на доходите

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Никола Джингаров посетиха в Гоце Делчев водеща компания в производството на салфетки, кухненски рула и други продукти за дома.

Със средства по ОП „Иновации и конкуретноспособност” фирмата е внедрила най-модерната технологична линия в света в това производство.

„За ГЕРБ е важно да има конкурентоспособна българска икономика, това може да се постигне със съдействието на държавата и европейските програми. Политическата програма на коалиция ГЕРБ-СДС предвижда в следващите четири години увеличение на разходите за научни изследвания и за иновации, насочени към бизнеса”, коментира кандидатът за народен представител от Гоце Делчев Никола Джингаров. По думите му бизнесът се нуждае от стабилност, предвидимост и приемственост, затова ГЕРБ  гарантира запазването на данъчната система в България такава, каквато е в момента.

Никола Джингаров подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира стабилност в държавата, развитие на икономиката и повишаване на доходи  на хората в следващите четири години

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене